Velkommen

Velkommen til Akupunktur For Deg i Larvik. Klinikken er  åpen, og du ønskes hjertelig velkommen til Skrivergården i Larvik. Adressen er  Sophus Bugges vei 15. Mitt navn er Nathalie Lyngmo. Jeg tilbyr tradisjonell kinesisk akupunktur, kopping, øreakupunktur, og triggerpunktbehandling.

  • Kinesisk akupunktur
  • Triggerpunktbehandling
  • Kopping
  • Øreakupunktur

Om klinikken

Akupunktur For Deg driver behandling innen tradisjonell kinesisk akupunktur, kopping, øreakupunktur, og triggerpunkt- behandling i Larvik.  Mitt navn er Nathalie Lyngmo Nilsen, og jeg er meldem av  Akupunkturforeningen. Derfor kan jeg tilby sikker akupunkturbehandling. Jeg har tatt min utdannelse ved Helsehøyskolen, Campus Kristiania avdeling akupunktur, og har derfor en Bahelorgrad i akupunktur.

Skolen ligger  i Oslo, og er den første og eneste offentlige godkjente Akupunkturskolen i Norden.

Jeg har også grundig utdannelse innen medisin grunnfag, og har tatt påbygning innen funksjonell anatomi og fysiologi på Helsehøyskolen i Oslo.

 

 

nafo-logo

Behandlinger
PDF Skriv ut E-post


Tradisjonell kinesisk akupunktur:
Tradisjonell kinesisk akupunktur er en gammel kinesisk behandlingsmåte som gjennom lang erfaring og moderne medisinsk forskning har vist  å være en effektiv behandlingsform med svært få bivirkninger. Tynne nåler settes inn i akupunkturpunkter som er tilknyttet meridianer der kroppens energi sirkulerer. Nålene påvirker denne energien og har til hensikt å gjenopprette balanse.

Øreakupunktur: Øret blir sett på som en avspeiling av kroppen, og i denne forbindelsen kan man sette bitte små nåler i ørene som tilsvarer den plagen du har i kroppen. Øreakupuntur kan både brukes som en egen behandlingsform – spesielt i forbindelse med ulike typer avvenning – eller som et tillegg til klassisk akupunktur.

Kopping: Ved å lage vakuum i kopper som settes på huden, stimuleres det området der koppen står. Blodgjennomstrømmingen øker lokalt – enten i muskulatur, bindevev eller på utvalgte akupunkturpunkter. Kopping kan gi generell velvære og økt utskillelse av avfallsstoffer. Kopping er en gammel tradisjonell behadlingsmåte. Koppene ser ut som kuler og er som regel enten laget i plast eller glass.

Triggerpunkt: Dersom du har kommet til akupunktøren pga muskelspenninger og smerter, vil gjerne akupunktøren nåle triggerpunkter i muskulaturen din. Her blir du ikke liggende med nålene, men nålen settes raskt inn og ut langs muskelen. Denne typen behandling kan for noen føles litt ubehagelig, men har som regel en umiddelbar effekt, og vil oppleves som meget lettende ved muskelspenninger.