Velkommen

Velkommen til Akupunktur For Deg i Larvik. Klinikken er  åpen, og du ønskes hjertelig velkommen til Skrivergården i Larvik. Adressen er  Sophus Bugges vei 15. Mitt navn er Nathalie Lyngmo. Jeg tilbyr tradisjonell kinesisk akupunktur, kopping, øreakupunktur, og triggerpunktbehandling.

  • Kinesisk akupunktur
  • Triggerpunktbehandling
  • Kopping
  • Øreakupunktur

Om klinikken

Akupunktur For Deg driver behandling innen tradisjonell kinesisk akupunktur, kopping, øreakupunktur, og triggerpunkt- behandling i Larvik.  Mitt navn er Nathalie Lyngmo Nilsen, og jeg er meldem av  Akupunkturforeningen. Derfor kan jeg tilby sikker akupunkturbehandling. Jeg har tatt min utdannelse ved Helsehøyskolen, Campus Kristiania avdeling akupunktur, og har derfor en Bahelorgrad i akupunktur.

Skolen ligger  i Oslo, og er den første og eneste offentlige godkjente Akupunkturskolen i Norden.

Jeg har også grundig utdannelse innen medisin grunnfag, og har tatt påbygning innen funksjonell anatomi og fysiologi på Helsehøyskolen i Oslo.

 

 

nafo-logo

Hva er Akupunktur?
PDF Skriv ut E-post

Akupunktur er en gammel kinesisk medisinsk lærdom, som har eksistert i over 3000 år. Akupunktur er basert på teorien om yin og yang.

Yin og yang er to motparter, der den ene parten ikke kan eksistere uten den andre. De utfyller hverandre samtidig som de er avhengig av hverandre. Yin representerer bla mørke, kulde, hvile , mens yang representerer bla lys, aktivitet og varme.

De balanserer hverandre, slik at de kan leve sammen i harmoni. Det er alltid litt yin i yang, og alltid litt yang i yin.( For eksempel, yin som er kulde kan forvandles til yang som er varme. )

Ordet Qi er også et svært viktig begrep innenfor akupunkturen. Qi er den vitale energien i kroppen vår. Qi skal sirkulere og flyte fritt. Dens oppgave er å beskytte oss mot sykdom, dvs. sørge for å opprettholde et sterkt immunforsvar, og samtidig beskytte våre indre organer mot sykdom. Dette er en forutsetning for en god helse.

Akupunktørens oppgave er derfor å sette nåler på kroppens akupunkturpunter, slik at qi, energien vår kan flyte fritt i kroppen, for å fjerne eventuelle hindringer som er oppstått av ulike årsaker. Når qi ikke lengre flyter fritt i kroppen, vil dette kunne føre til sykdommer og/ eller smerter i kroppen. Årsaker som kan få energien i koppen vår ut av balanse, er livsstil, kosthold, emosjonelle tilstander, stress og ytre påvirkninger som vær og vind m.m.Akupunktur er med på å stimulere kroppens helbredelsesprosesser, aktivere immunapparatet, og stimulerer blant annet kroppens egen produksjon av smertestillende stoffer, endorfiner.